Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

NAPRAVA ZA HLAJENJE ZRAKA TARK Mini hladilec zraka TARK HLM18-028

Blagovna znamka: TARK
Šifra izdelka: 462225
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Prenosni hladilec zraka na vodni osnovi in s 3 stopenjskem ventilatorju ter večbarvno svetlobo (lučka) ob strani, ki omogoča spreminjanje 7 barv. Hladilec združuje 3 funkcije - hlajenje, vlaženje in čiščenje zraka na osnovi vodnega stolpca. Hlajenje omogoča na površini 2 m2 - vašem osebnem prostoru. Uporabljate ga lahko kjerkoli...pisarne, terase, avtodomi, dnevni prostori, ...... Priključek je micro USB tako da ga ob uporabi dodatne baterijske banke (ni priložena) lahko uporabljate tudi na piknikih v naravi ali kampiranju v šotoru.
19,99 EUR
DODAJ V
Daljinsko upravljanje
ne
Število stopenj hitrosti
3
Dimenzije (v/š/g)
18/18/19 mm
Teža
0,887 kg
Barva
bela
Garancijska doba v letih
1

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene