Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

HLADILNIK GORENJE NRK6192ES5F

Blagovna znamka: GORENJE
Šifra izdelka: 423493
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Hladilnik ima LED prikazovalnik, funkcijohitrega zamrzovanja FastFreeze, posodo za steklenice v vratih, pomnenje dosežene najvišje temperature med prekinitvijo delovanja, osvetlitev hladilnega prostora, LED trak na stropu, pokazatelj temperature, digitalni prikaz temperature v hladilnem delu, hitro zamrzovanje, nastavitev temp.neodvisno od zunanje temperature in nastavljivost temperature zamrzovalnega prostora. Tehnologija AdaptCool vzdržuje stalno temperaturo zraka v hladilniku, preprečuje segrevanje živil, podaljšuje rok trajanja živil in omogoča prihranke energije.
469,99 EUR
DODAJ V
E+
energijski razred
204 llit.
prostornina hladilnega dela
96 llit.
prostornina zamrz. dela
Razred energijske učinkovitosti
E
Poraba energije / leto
242 kWh
Skupna prostornina
320 l
Skupna prostornina vseh hladilnih prostorov
204 l
Skupna prostornina vseh zamrzovalnih prostorov
96 l
Klimatski razred
N
Emisija hrupa
38 dB
Vrsta hladilnika
Prostostoječi
Shranjevanje ob izpadu električne energije
17 h
Zmogljivost zamrzovanja
12 kg/24h
Tip hladilnika
dvovratni z zamrzovalnikom spodaj
Število polic
6
Število predalov
3
Število kompresorjev
1
Dimenzije (v/š/g)
185 x 60 x 59,2 cm
Barva
Metalizirano siva N/A Pločevina
Spreminjanje odpiranja vrat levo / desno
da
Garancijska doba v letih
5
Samodejno odtaljevanje
da
Nosilec steklenic
da
Prozorni predali v zamrzovalniku
da
Prenesi datoteko: 3838782408373_PK.pdf

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene