Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

BATERIJSKE ŠKARJE FELCO Power Blade 812+

Blagovna znamka: FELCO
Šifra izdelka: 238352
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Vaša opravila obrezovanja bodo nedvomno postala lažja z baterijskimi škarjami FELCO 812+. Pri rezanju vej ali trte je to orodje vaš zanesljiv pomočnik, ki z lahkoto reže veje do premera 35 mm. Izberite električne škarje FELCO 812+, ki s kombinacijo ergonomije, hitrosti, moči in okretnosti zagotavljajo vrhunske rezultate obrezovanja na področju vinogradništva, vrtnarstva ali urejanja okolice. Teža škarij: 810 g, dolžina škarij 280 mm, teža nahrbtnika 950 g, teža baterije 1360 g premer reza do 35 mm, čas polnjenja baterije 180 minut (dvojna kapaciteta), nastavitev odpiranja rezila. Vsebina: škarje, oprtnik, Li-ion baterija dvojna kapaciteta. Garancija 1 leto.
1.896,99 EUR
DODAJ V
Vrsta orodja
škarje

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene