Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

CEPILNIK DRV REM POWER LSEm 7001

Cepilnik drv REM POWER LSEm 7001 se ponaša z maksimalno močjo cepljenja 7 t, cepilnim hodom 495 mm, pritiskom hidravlike 252 barov, premerom lesa maksimalno 30 cm in dolžino lesa maksimalno 55 cm. Cepilnik tehta 98,2 kg, ima indukcijski motor, kolesa za lažje prevažanje, podstavek s podaljšano mizo za pomoč pri cepljenju, kovinsko konstrukcijo in nastavljive klešče za oprijem hloda. Cepilnik je zanesljiv, hiter in močan, mogoče ga je uporabljati tudi v zaprtih prostorih.
859,99 €
+ -
V košarico
Moč motorja
3000 W
Teža
98,2 kg
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
REM POWER SKUPINA D.O.O. POD LIPAMI 10, 1218 KOMENDA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene