Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

PRALNI STROJ CANDY RO 1494 DXH5/1-S

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 103597
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Pralni stroj ima inverter motor, zmogljivost pranja je 9 kg, pri ožemanju doseže 1400 obratov in se uvršča v energijski razred A+++. Skupno lahko izbirate kar med 16 različnimi programi in dodatnimi funkcijami kot so Kg detektor, zamik vklopa, določanje umazanosti perila in še in še. S pralnim strojem Candy RapidÓ se vam ni treba več odločati med prihrankom časa ali brezmadežnim perilom: zaradi vrhunske tehnologije motorja s frekvenčnim pretvornikom je učinek pranja za 50 odstotkov boljši (v primerjavi z običajnimi motorji), kar zagotavlja najboljše rezultate hitrih programov doslej. Z ekskluzivno funkcijo Snap&Wash v aplikaciji Candy simply-Fi lahko odkrijete, kateri program je najboljši za vaše perilo – in to kar prek pametnega telefona! Preprosto fotografirajte kup mešanega perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezni najhitrejši program. Funkcija poleg tega samodejno nastavi pravo temperaturo in hitrost ožemanja. Končno lahko prepustite tudi pranje volnenih in svilenih oblačil nežnim 'rokam' pralnega stroja! Candy Inverter tehnologija je poseben sistem, ki združuje novo tehnologijo in inverter motor brez ščetk, ki zavrti boben včasih tudi samo za nekaj stopinj, zato je ta pralni stroj primeren tudi za najbolj občutljive kose oblačil. Zahvaljujoč Inverter motorju, vam Candy garantira nepremagljivo tiho delovanje in minimalne vibracije v vseh fazah pranja z najboljšo porabo energije.
399,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

do9 kgkg
zmogljivost pranja
A++++
energijski razred
1400 vrtlj./min
obr./min. obrati ožemanja
A++++
energijski razred
Zmogljivost pranja
9 kg
Razred energijske učinkovitosti
A+++
Poraba energije
0,84 kWh
Razred učinkovitosti ožemanja
A
Največja hitrost ožemanja
1400 vrtlj./min
Glasnost
51/77 dB
Energijski razred
A+++
Razred učinkovitosti pranja
A
Prostornina bobna
61 l
Čistilne naprave, rezervoarji
da
Elektronski nadzor
da
Kratki program
da
Nastavitev temperature
da
Izklop ožemanja
da
Samodejno zmanjšanje porabe
da
Nastavitev hitrosti ožemanja
da
Dimenzije (v/š/g)
85 x 60 x 52 cm
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Prikaz časa do konca programa
da
Program za polovično količino perila
ne
Način polnjenja
polnjenje spredaj
Poraba vode v enem letu
10600 l
Prenesi datoteko: 8016361985254_PK.pdf

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni