Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

APARAT ZA ODSTRANJEVANJE DLAČIC BRAUN PL 5124 IPL - Silk expert

Silk·expert Pro je Braunova najnovejša generacija aparatov IPL. Silk·expert Pro 5 je najvarnejši, najhitrejši in najučinkovitejši aparat IPL za vidno zmanjšanje števila dlačic do 6 mesecev* *V primeru upoštevanja postopka. Individualni rezultati se lahko razlikujejo. Najvarnejša tehnologija IPL, klinično preizkušena in dermatološko potrjeno varna za kožo, kar je potrdila mednarodna organizacija za zdravje kože (Skin Health Alliance). Samodejno in nenehno se prilagaja barvi vaše kože, da zagotavlja optimalno ravnovesje med učinkovitostjo in varnostjo za odstranjevanje vidnih dlačic. Najhitrejši IPL, dvakrat hitrejši od predhodnega aparata Silk·expert 5: spodnji del obeh nog lahko obdelate v manj kot 5 minutah. Vključuje prvovrstno torbico za priročno shranjevanje in transport aparata ter brivnik Venus za pripravo na postopek. Nov kompakten dizajn, za 15 % manjši in 25 % lažji, za preprosto rokovanje in uporabo brez truda. 400.000 bliskov, 30 % več kot predhodni Silk·expert 5.
449,99 €
+ -
V košarico
Napajanje
električno
Dolžina priključne vrvice
1,5 m
Barva
belo-zlat
Garancijska doba v letih
2
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene