Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNA PEČICA CANDY FCP 825 XL E0

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 803750
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Vgradna pečica Candy FCP 825 XL E0 ima prostornino 70 litrov in 9 načinov delovanja, popolnoma ravna steklena notranja vrata, varen dotik in termostat, mrežo in dva pekača. Pečica se uvršča v energijski razred A+ in je v barvi inox. Pečico se upravlja z gumbi za izbiranje funkcije in temperature, dodatne možnosti pa se izbira preko zaslona na dotik. Omogoča tudi povezljivosti preko WiFi sistema s pametnim telefonom. Tako imate še dodatne možnosti za določanje koračnega pečenja, upravljanja na daljavo in različnih funkcij pečenja.
419,99€
DODAJ V
Ne spreglejte

Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

70 llit
prostornina pečice
A++
energijski razred
Neto prostornina pečice
70 l
Gril
da
Garancijska doba v letih
2
Vgradne dimenzije aparata (v/š/g)
595 x 595 x 568 mm
Ventilatorsko pečenje
da
Barva
inox
Vrste pečenja
Cook Light, ventilirano pečenje, tradicionalni način pečenja, žar, Pizza, hitro odtaljevanje, grelec spodaj z ventilatorjem, Wi-Fi
Zasteklitev vrat
dvojna
Upravljanje
elektronsko
Energijski razred
A+
Poraba energije na cikel/klasično pečenje
0,89 kWh
Poraba energije na cikel/ventilatorsko pečenje
0,68 kWh

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni