Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

ARMATURA ZA UMIVALNIK BLITZ ARMATURA BLITZ K 203 FLEX POMIVALNO KORITO ČRNA

Blagovna znamka: BLITZ
Šifra izdelka: 682392
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Eleganten in večno privlačen dizajn fleksibilnih kuhinjske armature blagovne znamke BLITZ odlikujejo sveže linije ter kakovost in tradicija izdelave armatur, kar je podkrepljeno z 6 letno garancijo. S fleksibilnimi kuhinjskimi armaturami pridobite skoraj neskončno možnosti za premikanje in personalizacijo položaja izliva armature, skladno z vašimi sprotnimi potrebami.Vse BLITZ armature imajo vgrajeno keramično kartušo s čimer je poskrbljeno za trajno enostavno odpiranje in zapiranje armature (EAZY MOVE) brez puščanja. Armature so zasnovane za enostavno montažo, v primeru dvomov, pa so armaturi priložena tudi slikovna navodil za montažo vključno s vsemi potrebnimi priključnimi cevmi in pritrdilnim setom.
98,99 EUR
DODAJ V
Tip armature
enoročajna
Namembnost
za kuhinjo
Montaža
stoječa
Garancijska doba v letih
6

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene