Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

TERMOSTAT GLAMOX WT (H40, H60)

Termostat je primeren za linijo H40 ali H60 - upravljanje z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom, povezava neposredno z grelnikom ali preko WiFi povezave. Nadzor s programom IOS, Andriod ali Windows MobilePhone platforme. Brez povezave z mobilno napravo lahko nastavitve grelnika upravljamo ročno. Mobilna naprava ali tablični računalnik preko programa prikažeta trenutno temperaturo v prostoru in želeno nastavljeno temperaturo. Popolnoma prilagodljiva, enostavna in ekonomična nastavitev želene temperature (dnevna in nočna). Prikaz prednastavljene temperature na termostatskem zaslonu. Termostat je natančen, tih in zelo občutljiv na spremembe temperature v prostoru. Energijska učinkovitost (prihranek energije do 35%). Ob napakah na termostatu ali ob izpadu električne energije se vam bo napaka prikazala na zaslonu mobilne naprave preko aplikacije. Termostat vzdržuje natančno temperaturo, kar je izrednega pomena za dobro počutje in ekonomično ogrevanje. Osvetljen LCDprikazovalnik na grelniku vam kaže kakšno trenutno temperaturo vzdržujete v prostoru – prav tako pa nam sporoča tudi trenutno in želeno temperaturo na mobilni napravi. Opcija Child Lock preprečuje neželene spremembe nastavitev.
89,99 €
+ -
V košarico
Garancijska doba v letih
5
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene