Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VISOKA GREDA 190 x 80 x 80cm

Vrta greda je izdelana iz visokogorskega macesnovega lesa slovenskega porekla. Les z rahlo rdečkastim pridihom je naraven, obdelan (skoblan) do te mere, da nudi udobje in varnost pri vsakdanjem vrtnarjenju. Vrtna greda je dobavljiva v dimenzijah 190 cm x 80 cm x 80 cm in je opremljena še z gumbasto folijo za zaščito stranic, mrežo proti voluharjem ter potrebnimi vijaki za montažo. Zaradi uporabe macesnovega lesa je greda bolj obstojna od tistih izdelanih iz smrekovega lesa. Enostavna in hitra montaža.
239,99 €
+ -
V košarico
Dimenzije
190 x 80 x 80 cm
Skupina izdelkov
visoke grede
Kontaktni naslov
INDE, SALONIT ANHOVO, D.O.O. ANHOVO 1, 5210 DESKLE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene