Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

STREŠNA OBROBA OPTILIGHT 78 x 140 cm, TZ za profilirane kritine do višine 45 mm

Obroba je izdelana iz aluminijeve pločevine, prevlečene z vzdržljivim lakom - TZ za profilirane kritine do višine 45 mm (strešniki, profilirane pločevine, …). Je bistveni element, ki omogoča pravilno namestitev strešnih oken v naklon strehe. Natančno izdelani elementi obrobe omogočajo tesno in trajno povezavo okna s streho. Glavna naloga obrobe je odvod vode in snega ter zaščita proti vetru.
82,99 €
+ -
V košarico
Garancijska doba v letih
10
Material
aluminijeva pločevina, prevlečena z vzdržljivom lakom
Dimenzije (š/v)
78 x 140 cm
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene