Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

STREŠNO OKNO OPTILIGHT 78 x 118 cm

Strešno okno je izdelano iz izbranega, večkrat lepljenega, impregniranega in z ekološkim akrilnim lakom polakiranega borovega lesa. Lesena konstrukcija okna je z zunanje strani zaščitena s profilirano pločevino iz aluminija. Okno ima veliko zastekleno območje, ki omogoča dostop več svetlobe v prostor. Okno je dvojno zastekleno ( 4/16/4, K=1,1 W/m2K ), prostor med stekloma pa je napolnjen z inertnim plinom. Notranje steklo je prevlečeno s slojem za odbijanje toplote, zunanje steklo pa je ojačano, kar pripomore k zmanjšanju toplotnih izgub pozimi in pregrevanju v poletnem času. Okno ima vgrajen zračnik, kar omogoča nemoten in reguliran pritok svežega zraka v prostor pri zaprtem oknu. Okno se odpira z obračanjem krila, vpetim na sredini in vrtljivim za kot od 0-180°, kar močno olajša čiščenje zunanjega stekla. Kljuka nameščena na spodnjem delu krila omogoča enostavno odpiranje tudi višje vgrajenih oken. Kljuko lahko učvrstimo v treh pozicijah: dve sta namenjeni minimalnemuzračenju, tretja pa za popolno zaprtje okna. Okna lahko z ustreznimi obrobami vgrajujemo v vse strehe z naklonom od 15-90 stopinj.
279,90 €
+ -
V košarico
Garancijska doba v letih
10
Zasteklitev
dvojna
Material
borov les, večkrat lepljen, impregniran in z ekološkim akrilnim lakom polakiran
Dimenzije (š/v)
78 x 118 cm
Kontaktni naslov
TIM MACLER PLUS D.O.O. MALE BRASLOVČE 69E, 3314 BRASLOVČE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene