Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK PROAIR HPCIR 225

Blagovna znamka: PROAIR
Šifra izdelka: 262739
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Visokotlačni čistilnik HPCIR 225 z maksimalnim tlakom 225 barov je opremljen z visokotlačno pištolo, visokotlačno gumijasto cevjo na kolutu, kovinsko palico s petimi šobami, bati iz nerjaveče kovine in aluminijasto črpalko. Visokotlačni čistilnik ima integriran rezervoar za čistilno sredstvo in ročni vklop/izklop motorja na visokotlačni pištoli.
299,99 EUR 259,99 EUR
DODAJ V
Skupina orodij
pralno čistilni stroji in pribor
Vrsta orodja
električno
Pretok vode
540 l/h
Dolžina visokotlačne cevi
6 m
Moč
3000 W
Garancijska doba v letih
1

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene