Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

TOPLOTNA ČRPALKA GORENJE TC301ZGNT

Toplotna črpalka za sanitarno vodo ZGNT omogoča obratovanje z vodenim ali prostorskim zrakom. Izdelana je iz sodobnih materialov, ter opremljena z elektronskim upravljanjem z LCD zaslonom na dotik. Električni grelci niso v neposrednem stiku z vodo, saj so vstavljeni v grelno prirobnico. Izmenjevalec je ovit okoli zunanje strani kotla in preprečuje nabiranje vodnega kamna. Kotel je narejen iz visokokakovostne jeklene pločevine in zaščiten z emajlom.
2.499,99 € 2.199,99 €
+ -
V košarico
Izvedba toplotne črpalke
voden zrak
Grelno število COP
3,3
Vodni (cevni) izmenjevalec površine
2,7 m2
Vgrajen elektro grelec
da
Moč elektro grelca
2 X 1000 kW
Volumen bojlerja
300 l
Vrsta toplotne črpalke
zrak - voda
Dimenzije (višina/premer)
1960/690 mm
Teža
207 kg
Garancijska doba v letih
2
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene