Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

REZERVOAR ZA VODO APLAST AQUAstay 2.500 L - L moder

  • Blagovna znamka: APLAST
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 229744
AQUAstay zbiralnik za deževnico. Tehnologija izdelave ohišja – rotacijsko litje (ROTOMOULDING). Material in barva ohišja – polietilen, modra. Material in barva pokrova – polietilen, zelena. Dimenzije revizijske odprtine: DN 625. Vgradnja – podzemna. Majhna teža izdelka omogoča enostavno in hitro manipulacijo. Zagotovljena vodotesnost. Hitra izdelava priključkov, preko vstopnih tesnil. Notranja mulda na dnu zbiralnika omogoča lažje čiščenje. Zbiralnik je primeren tudi za vgradnjo pod povozne površine.
918,29 €
Barva
modra
Višina
1600 mm
Širina
1400 mm
Dolžina
1750 mm
Material
polietilen (PE)
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene