Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

SOKOVNIK GORENJE JC4800VWY

Sokovnik JC4800VWY odlikuje močan motor 200 W, sistem počasnega stiskanja (70 obratov/min) in dvostopenjsko delovanje. V prvi fazi sadje zdrobi, v drugi stisne, cedilo s fino mrežico pa prepušča minimalno količino pulpe. Delovanje pri nizki hitrosti ohranja večji del hranljivih snovi in ima zaščito proti kapljanju. Sokovnik deluje izredno tiho, priloženi sta posodi prostornine 0,6 l za sok in goščo, plastični deli so BPA FREE, ne vsebujejo kemikalije bisfenol A. Primeren je za pripravo sadnih in zelenjavnih napitkov. Tako pripravljen sok vsebuje kar 4x več vitaminov, encimov in mineralov kot sok, ki je pripravljen s tradicionalnim sokovnikom.
192,99 €
+ -
V košarico
Prostornina posode za sok
0,6 l
Moč
200 W
Varnostni sistem
da
Dimenzije (v/š/g)
45,5 x 15 x 18 cm
Barva
inox
Garancijska doba v letih
2
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene