Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

TOPLOTNA ČRPALKA ORCA ZEUS ZWS 230 (1)

Toplotna črpalka Zeus zraven izredne prilagodljivosti temperaturi prostora, v katerem je postavljena, dosega tudi visoko grelno število (energijski razred A+), kar pomeni, da kar najbolje izkoristi prejeto energijo, kar pa tudi v najhladnejših dneh zagotavlja izredne prihranke. Črpalko odlikuje tudi dovršeno oblikovanje, izredno tiho delovanje ter preprosta, uporabniku prijazna regulacija. Zeus ima vgrajen 230 l zalogovnik in jo krmilimo preko prijaznega in logičnega uporabniškega vmesnika. Deluje tudi do -3°C vstopnega zraka. Sanitarno vodo segreva do 60°C. Voden zrak in možnost ohlajevanja drugega prostora (klet za ozimnico). Zunanji izmenjevalec zmanjšuje možnost nastajanje vodnega kamna. Aktivna antilegionelna zaščita zagotavlja neoporečnost vode. Možnost priključitve na druge vire ogrevanja. Energijski razred A+.
2.256,16 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Orca toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode.

Prihranek ob užitku. Izvejte več.

Izvedba toplotne črpalke
voden zrak
Grelna moč
1,8 kW
Vgrajen elektro grelec
da
Moč elektro grelca
1,8 kW
Volumen bojlerja
230 l
Vrsta toplotne črpalke
zrak - voda
Dimenzije (višina/premer)
1550/670 mm
Teža
110 kg
Garancijska doba v letih
3
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene