Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

PEČ NA TRDA GORIVA ZIBRO Fiorina 74 Red

Peč na pelete Fiorina je enostavna za uporabo. Vgrajen sistem vžiga s pomočjo vročega zraka omogoča vklop s pritiskom na gumb. Moč delovanja je računalniško regulirana. Peč tako hitro doseže nastavljeno temperaturo prostora in jo učinkovito vzdržuje. Napredna računalniška regulacija v kombinaciji s toplotnim izmenjevalcem zagotavlja visoko učinkovitost peči, saj uporabi skoraj ves vroč zrak preden izpuh skozi dimnik zapusti peč. Toplotni izkoristek je 92,7 %. Vgrajen je tedenski časovnik, ki omogoča programiranje dva vklopa in izklopa vsak dan v tednu. Hitrost polža je ročno nastavljiva za čim bolj optimalno in potrebam uporabnika prilagojeno delovanje. Sama kapaciteta zalogovnika je 13 kg, katere količna de lahko porabi v času od 8 do 22 ur. Poraba pelet je med 0,6 do 1,4 kg/uro. Peč ima daljinski upravljalec, funkcijo ekonomičnega in varčnega delovanja, alarme za primer nepravilnega delovanja, 5 hitrosti vrtenja ventilatorja in toplotni izmenjevalec. Peč je primerna zaogrevnje prostorov do 80 m2.
1.109,99 €
+ -
V košarico
Maksimalna moč
7,46 kW
Maksimalna površina ogrevanja
75 m2
Zaščita proti pregretju
da
Premer dimovodne cevi
8 cm
Masa
81 kg
Dimenzije (v/š/g)
47 x 48 x 90 cm
Barva
rdeča
Garancijska doba v letih
2
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene