Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

ZIDNA BARVA HELIOS Spektra Extra B1 15 l

Blagovna znamka: HELIOS
Šifra izdelka: 819840
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Helios Spektra Extra je snežno bela (matiran izgled) disperzijska barva za dekoracijo in zaščito notranjih stenskih in stropnih površin. Predstavlja najvišji standard notranje zidne barve v svojem razredu. Redčimo jo z vodo, maksimalno od 5 do 10 % ter jo dobro premešamo. Spektra Extra je odporna na mokro brisanje, ima visoko parapropustnost in je zdravju in okolju prijazna barva. Z 1 litrom Spektre Extra pri enkratnem nanosu prebarvamo od 8 do 10 m2 površine.
47,99 EUR 3,19 EUR/1l
DODAJ V
Namembnost
za notranje zidne površine
Barva
bela
Volumen
15 l

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene