Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VOZIČEK ZA ORODJE UNIOR Economic - 940ECO

Voziček za orodje Economic iz pločevine ima 4 kolesa (eno z zavoro) ter 6 predalov (štirje dimenzije 490 x 275 x 70 mm, dva dimenzije 490 x 310 x 150 mm) s krogličnimi vodili. Sistem zaklepanja. Sintetična obloga ščiti predale in orodje pred poškodbo. Voziček je ekološko lakiran brez kadmija in svinca. Maksimalna nosilnost predalov je 30 kg. Možnost dograditve vozička z dodatki
359,99 € 299,99 €
+ -
V košarico
Skupina orodij
vozički, kasete, kovčki
Kontaktni naslov
UNIOR D.D. KOVAŠKA CESTA 10, 3214 ZREČE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene