Mercator Spletna trgovina
0

Kako do darila?

  • Od 16. 10. do 31. 12. 2023 kupite izbran mali gospodinjski aparat Gorenje.
  • Najkasneje 14 dni od dneva nakupa registrirajte vaš novi mali gospodinjski aparat Gorenje na spletni strani https://si.gorenje.com/registracija-izdelka (kasnejše registracije ne bodo upoštevane).
  • V roku 21 dni po registraciji aparata vam bo podjetje Gorenje GSI po pošti priporočeno poslalo BON za paket izdelkov Fructal v pripadajoči vrednosti, in sicer na vaš navedeni naslov.
  • Darilo lahko prevzamete najkasneje do 31.12.2023.

Več o promociji in pravilih promocije TUKAJ

Darilni paket Fructal MINI, v vrednosti 15 €, prejmete ob nakupu sledečih izdelkov Gorenje: nastavni mešalnik B1400E, aparat za peko kruha BM1210BK, rezalnik R607A, strojček za vakuumsko pakiranje VS120E,  aparat za peko kruha BM1600WG, cvrtnik AF1700DB, rezalnik R706A, kavni avtomat ESCM15DBK, kontaktni žar GCG2100S, multipraktik SBR1000BE.

Darilni paket Fructal MAXI, v vrednosti 25 €, prejmete od nakupu sledečih izdelkov Gorenje: aparat za peko kruha BM1400E, indukcijski kuhalnik ICY3500DP, ledomat IMC1200B, kuhinjski robot MMC1005W GOR, rezalnik R902A GOR, aparat za sladoled ICM10W, aparat za mletje mesa MG2502SJX, kuhinjski robot MMC1000RLR, kavni avtomat GFACM20S.

Paket izdelkov Fructal lahko ob predložitvi bona prevzamete v katerem koli Hisense Gorenje Studiu v Ljubljani, Kopru, Murski Soboti, Velenju ali Mariboru https://si.gorenje.com/studii oz. v trgovinah Fructal v Ajdovščini ali na Duplici: https://www.fructal.si/pages/kontakti


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene