Mercator Spletna trgovina
0

Storitev »Priklop/montaža« v prodajalnah M Tehnika kupljenega blaga.

V prodajalnah M Tehnika kupcem ob nakupu določenih izdelkov ponujamo tudi njihovo vgradnjo oz. priklop. Na ta način omogočamo vgradnjo/priklop:

 • bele tehnike,
 • kopalniških elementov (celovite prenove kopalnic),
 • avdio/video in računalniških elementov
 • grelne tehnike in toplotnih črpalk,
 • klimatskih naprav,
 • stavbnega pohištva,
 • pleskanje in fasaderstvo,
 • zunanjih tlakov.

CENIK STORITEV PRIKLOPA IN MONTAŽE KUHINJSKIH APARATOV

S to storitvijo kupcem zagotavljamo zaokroženo ponudbo, saj poleg nakupa samega artikla, prevoza blaga oz. dostave na dom, ki je kupcem na voljo že nekaj časa, omogočamo tudi končno montažo in priklop teh artiklov. Krog od nakupa izdelka do njegove končne uporabe je tako sklenjen.

Prednosti, ki jih imajo kupci pri nakupu te storitve:

 • storitev izvajajo izbrani pogodbeni izvajalci, ki so našim kupcem večinoma znani že od prej in so se že izkazali za zaupanja vredne partnerje pri izvedbi,

 • kupec prejme ob izvedbi tudi garancijo na le-to, ki jo lahko uveljavlja v zakonsko določenem času,

 • z nakupom storitve je pri vgradnji artiklov kopalnice (z izjemo kopalniškega pohištva),  grelne tehnike in toplotnih črpalk, klimatskih naprav, stavbnega pohištva, pleskanja in fasaderstva ter polaganja zunanjih tlakov, omogočen tudi nakup teh izdelkov po znižani davčni stopnji, kar je za kupce še dodaten prihranek.

Za več informaciji se obrnite na prodajno osebje v vaši najbližji poslovalnici M Tehnike.

CENIK STORITEV PRIKLOPA IN MONTAŽE KUHINJSKIH APARATOV


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene