Mercator Spletna trgovina

Storitev ''Priklop/montaža'' v prodajalnah M Tehnika.

V prodajalnah M Tehnika smo s 23. novembrom 2015 pričeli kupcem ob nakupu izdelkov za opremo kopalnic, bele tehnike, grelne tehnike Coolwex, Avdio/video in računalniških elementov ponujati tudi dodatno storitev ''Priklop/montaža''.

S storitvijo ''Priklop/montaža'' omogočamo kupcem, da v prodajalnah M Tehnika poleg nakupa artiklov uredijo tudi montažo in priklop le-teh. S to storitvijo kupcem zagotavljamo zaokroženo ponudbo, saj poleg nakupa samega artikla, prevoza blaga oz. dostave na dom, ki je kupcem na voljo že nekaj časa, omogočamo tudi končno montažo in priklop teh artiklov. Krog od nakupa izdelka do njegove končne uporabe je tako sklenjen.

Storitev izvajajo izbrani pogodbeni izvajalci, ki so našim kupcem večinoma znani že od prej in so se že izkazali za zaupanja vredne partnerje pri izvedbi. Z nakupom storitve pa je pri artiklih kot so sanitarna keramika, ploščice ter grelna tehnika Coolwex omogočen tudi nakup teh izdelkov po znižani davčni stopnji, kar je za kupce še dodaten prihranek.

CENIK STORITVE

POGOJI STORITVE PRIKLOP/MONTAŽA KOPALNIŠKIH ELEMENTOV, KUHINJSKIH APARATOV TER GRELNE TEHNIKE

POGOJI STORITVE PRIKLOP/MONTAŽA AVDIO/VIDEO IN RAČUNALNIŠKIH ELEMENTOV


Nazaj