Mercator Spletna trgovina
0

ZAGOTAVLJAMO:

  • brezplačno mešanje odtenkov barv po izboru iz RAL barvne palete,
  • mešanje barv ob hkratnem nakupu zidne barve v M TehnikI.

Pri nakupu najprimernejše barve za vaš dom vam v M Tehniki svetujejo izkušeni strokovnjaki, ki upoštevajo vaše želje. Pravo barvo namešajo kar v trgovini in pomagajo izbrati primerno orodje, ki ga potrebujete za prenovo vašega doma.

V kolikor bi delo raje prepustili strokovnjakom, pa vas povežemo s pleskarskim mojstrom, ki bo delo opravil učinkovito in kakovostno.

V izbranih poslovalnicah M Tehnika vam naše strokovno osebje zmeša barve po vaših željah. Izberite svoj odtenek v naslednjih poslovalnicah:

  • Ajdovščina: CTG Ajdovščina, Vipavska cesta 6, 05 364 48 00
  • Koper: CTG Koper, kolodvorska cesta 4, 05 662 69 10
  • Postojna: CTG Postojna, Tržaška cesta 59, 05 721 47 26
  • Ptuj: CTG Ptuj, Ormoška cesta 30, 02 749 53 40
  • Slovenske Konjice: CTG Slovenske Konjice, Delavska cesta 12, 03 757 48 60
  • Žalec: CTG Žalec, Celjska cesta 7, 03 713 6600

PREVERITE CENIK IN SPLOŠNE POGOJE DOSTAVE BLAGA NA DOM TER PREVOZA BLAGA


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene