Mercator Spletna trgovina
0

Poleg zbiranja pik z rednimi nakupi in na dneve trojnih pik na izbran izdelek lahko dodatne pike pridobite tudi z aktivacijo izzivov v mobilni aplikaciji MOJ M.

V aplikaciji Moj M takoj prejmite dodatnih 100 pik, samo s tem ko aktivirate vaš prvi izziv.

V februarju in marcu v prodajalnah M Tehnike in Spletni trgovini z nakupi v skupni vrednosti 200 EUR po aktivaciji izziva v MOJ M pridobite 40 dodatnih pikDodatne pike prejmete avtomatsko, ko vaši nakupi v tem obdobju dosežejo pogoj 200 eur (lahko z več nakupi ali z enim nakupom za 200 eur). V primeru nakupa na obroke se za izziv prizna le vrednost prvega obroka.

POMEMBNO: Vsak izziv je potrebno predhodno AKTIVIRATI prek mobilne aplikacije MOJ M! Šele po aktivaciji se vklopi števec za izziv.

Vse vaše najljubše Pika ugodnosti ostajajo. Pika ostaja edina plačilno-kreditna kartica na trgu brez stroškov rednega poslovanja. Ostaja tudi način podeljevanja pik, 1€ = 1 pika.

Odkrijte še boljšo Piko v aplikaciji Moj M in na www.mercator.si


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene