Mercator Spletna trgovina
0

Ste že založeni z ozimnico?

Zadnji septembrski dnevi so kot nalašč za pripravo ozimnice. Ohranite okus in hranilne snovi vašim živilom. Zamrzovanje velja za najprimernejši način podaljšanja uporabe svežega sezonskega sadja ali zelenjave, saj se pri nizkih temperaturah naravni proces kvarjenja živil učinkovito upočasni. Še prej pa si priskrbite cenejšo zamrzovalno omaro iz M Tehnike. Kako?

Že od 19. do 26. septembra boste lahko v živilskih prodajalnah Mercator (razen franšiz in spletne prodajalne Mercator) ob nakupu zamrznjenih živil pridobili z računom še kupon, s katerim boste v M Tehniki kupili kvalitetno zamrzovalno omaro Hisense FV245N4AD1 kar 70 evrov ceneje. Pridobljeni kupon lahko unovčite v vseh poslovalnicah M Tehnike do 30. 9. 2023.

V marketu kupujem - v M Tehniki popuste unovčujem.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene