Mercator Spletna trgovina
0

Že tretje leto zapored, se Mercatorjevo izvršno področje M Tehnika, ponaša s pridobljenim Certifikatom za odličnost uporabniške izkušnje, ki ga podeljuje podjetje Skrivnostni nakup d.o.o.,  največja specializirana Mystery Shopping agencija v Sloveniji z mednarodno licenco ELITE MSPA. Odličnost uporabniške izkušnje strank ostaja naš strateški cilj, izpostavlja izvršni direktor M Tehnike Slavko Očko in dodaja, da iskanje odličnosti pomeni, da poskuša vsak posameznik dati vse od sebe pri vsaki stvari, ki jo opravlja - s ponosom, poštenostjo in strastjo. Odličnost uporabniške izkušnje kupcev pomeni tudi dodatni zagon in motivacijo vsem zaposlenim M Tehnike. Nadaljnja izobraževanja in vlaganja v odličnost, ostajajo del našega vsakdana. In zaključi, da odličnost se ne kaže le v stvareh, ki jih naredimo, pač pa je tudi del našega značaja. Čestitke vsem!


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene