Mercator Spletna trgovina
0

V Spletni trgovini M Tehnika Vam omogočamo paletni nakup energentov in kuriv. Dostava po območju celotne Slovenije do 10 delovnih dni po oddaji spletnega naročila. Kliknite TUKAJ in izberite. 

S Pika kartico lahko obročno odplačujete na do 24 obrokov, brez obresti in stroškov. Več o obročnem odplačevanju s Pika kartico TUKAJ.

SPLOŠNA DOLOČILA IN POGOJI DOSTAVE

  • Dostava na območju celotne Slovenije do 10 delovnih dni po oddaji spletnega naročila.
  • Dostava s tovornjakom (maksimalne dolžine 13 m) z dvižno ploščadjo in paletnim viličarjem. Izbira vrste dostavnega vozila ni mogoča. 
  • Dostava se izvaja na dogovorjeni naslov končne stranke do vhodnih vrat objekta.
  • Izbira ure in dneva dostave nista mogoča, boste pa vsaj 12 ur pred dostavo obveščeni o terminu dostave.
  • Pred dostavo preverite dimenzije blaga in zagotovite dovolj prostora, da je blago mogoče varno dostaviti.
  • Sobote, nedelje in prazniki se ne štejejo v časovno obdobje dostave. V primeru višje sile lahko pride do sprememb dogovorjenega časa o čemer boste pravočasno obveščeni. 
  • Razklad je možen na trdi podlagi: asfalt, tlakovci, beton, ...
  • Razklad ni možen na mehki podlagi: trava, zemlja, pesek ali na kakršni koli drugi neutrjeni podlagi.
  • Razklad se lahko izvaja samo na ravnem terenu. 
  • S podpisom dobavnice kupec potrjuje, da je blago v dogovorjenem času prejeto in da je ob prejemu pregledano, nepoškodovano in brez vidnih poškodb. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. 
  • Dostava energentov bo izvedena ločeno od ostalih naročenih izdelkov. Dostave ne izvaja Pošta Slovenije.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene