Mercator Spletna trgovina
0

Zakaj izbrati ravno ležišče Lagea?

Podjetje Lagea d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu že več kot 30 let. Od svojega začetka se ukvarja z izdelki za spanje. V dolgoletni praksi je na trg plasiralo ogromno število ležišč, hišnega in hotelskega tekstila, postejnih podov, kontrolirane  kakovosti.

Počitek in spanje sta edina momenta primerna za okrevanje in vzpostavljanje telesnega in duševnega ravnovesja. Kakovost spanja je mnogo pomembnejša od dolžine samega spanca. Pretrdo ležišče povzroča izgubo naravne ukrivljenosti hrbtenice, premehko ležišče pa ne daje ustrezne podpore hrbteničnim vretencem.

Široka paleta izdelkov od klasičnih bonnel ležišč, lateksa, pene ter žepkastih vzmeti omogoča  primerno rešitev pri spanju, za vsakogar:

  • Pri žepkastih ležiščih je vsaka vzmet v svoji bombažni, platneni vrečki. V sled tega reagirajo samo vzmeti, ki so pod pritiskom telesa na spalno podlago, kar predstavlja maksimalno, točkovno prilagoditev spalne podlage. Žepkasta ležišča so zelo zračna, kar preprečuje razvoj pršic in mikroorganizmov.
  • Spominska pena je pena visoke gostote, ki oriše telesni odtis na spalno podlago tako da se prilagodi telesnim oblikam. Ob tem, zaradi svoje goste strukture v stiku s telesom poveča udobje spalne podlage in zagotavlja pravilno lego hrbtenice pri spanju.
  • Klasično bonnell vzmetenje odlikuje vzmetno jedro, kjer so vzmeti med seboj povezane. Značilno je, da to vzmetenje daje trdo, robustno spalno podlago in dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene