Mercator Spletna trgovina
0

Vlažne stene v številnih stavbah žal niso redkost. Prej ko začnemo reševati težave z vlago, manj jih bomo imeli kasneje. Tako finančnih kot tudi zdravstvenih. Zato je pomembno, da čim prej prepoznamo težavo in odkrijemo njen vzrok.

Če poškodbe zaradi vlage ne saniramo pravočasno, se lahko poškoduje konstrukcija hiše. Pri sanaciji vlažnih in od soli poškodovanih zidov uporabljamo le specialne proizvode, ki izkazujejo posebne lastnosti (poroznost, paroprepustnost, itd.) in so medsebojno prilagojeni.

Kakšni so prvi koraki?

1. Ugotavljanje vzrokov poškodb.

2. Sanacija nastalih poškodb.

3. Preprečevanje novih poškodb.

Sanacijski ometi Baumit imajo na vlažnih in poškodovanih podlagah od 4 do 6 krat daljšo življenjsko dobo kot običajni ometi.

Pravilna sanacije je pomembna, zato sledite strokovnim priporočilom TUKAJ.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene