Mercator Spletna trgovina
0

Predstavljamo vam Binyl PRO, vlagoodporni laminat, ki je s svojo O.R.C.A. tehnologijo za zaščito pred vlago zanesljiva izbira za zahteve današnjega vsakodnevnega hitrega življenja. Ne bo vam več treba biti v skrbeh za svoja tla v primeru majhnih nesreč, ki jih vsi poznamo, še posebej, če imamo majhne otroke ali hišne ljubljenčke. Polita pijača, prevrnjen kozarec ali vaza, lužica za kužkom, manjše razlitje vode ali puščanje cevi zdaj ne pomenijo več težko popravljive škode. Laminat Binyl PRO z O.R.C.A. tehnologijo, ki omogoča povečano zaščito pred površinsko vodo, je dvojno dober – povezuje najboljše lastnosti do okolja prijaznih talnih oblog in standardnih vodoodpornih talnih oblog. V inovativni tehnološko napredni plošči so organski materiali, odporni na tekočine. Tako je Binyl PRO talna obloga, ki jo lahko položite tudi v kuhinji in v domači kopalnici. Izberete lahko med številnimi dekorji v videzu lesa ali kamna. To je laminat visoke kakovosti po ugodni ceni in z enostavnim načinom montaže brez lepljenja. 

Preverite ponudbo in si oglejte video TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene