Mercator Spletna trgovina
0

Pripravljeni na nizke stroške ogrevanja ter hlajenja objektov

Uspešna priprava bivalnih prostorov na ogrevanje in hlajenje je z vsakim letom bolj pomembna.

Soočamo se z vedno višjimi stroški energije, zato je smotrno, da poskrbimo za preprečitev izgube toplote in energije skozi neučinkovito izolirane sloje stavb. Kako?

Vsekakor je najboljša, najcenejša ter najučinkovitejša izbira namestitev URSA toplotne izolacije. S tem bistveno znižamo mesečne stroške energije na položnicah in naše bivalne prostore ustrezno zaščitimo pred vdorom toplega in hladnega zraka.

Ali ste vedeli, da kar 2/3 vse porabljene energije na svetu porabijo stavbe, bodisi za ogrevanje ali hlajenje? Na drugi strani, pa je več kot zgovorno dejstvo, da vsak EUR investiran v izolacijo danes, pomeni prihranek 7 EUR v prihodnosti.

Zatorej, izolirajte z izolacijo vredno zlata, URSA izolacijo. Nabor celotnih produktov za izolacijo stavb od tal do strehe preverite na povezavi https://www.ursa.si/izdelki

Proizvodi URSA TECTONIC - inovativna generacija mineralne volne

Nova generacija trdne mineralne volne URSA TECTONIC nudi najboljše razmerje med toplotno in zvočno izolativnostjo, mehanskimi lastnostmi in požarno varnostjo.

Proizvodi URSA TECTONIC odpirajo številna nova področja uporabe in so primerni za  zunanje kontaktne fasade, izjemno uporabno vrednost imajo tudi za prezračevane fasade, izolacijo stropov v garažah in delavnicah, kontaktne fasade v notranjih prostorih, plavajoče pode, izolacijo ravnih streh ter pohodne izolacije v podstrešnih prostorih.

Več o celotnem naboru izdelkov URSA TECTONIC, si oglejte na povezavi https://www.ursa.si/tectonic


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene