Mercator Spletna trgovina
0

Ob visokih poletnih temperaturah je pomembno, da v svojem domu poskrbimo za ugodno bivalno klimo. Z naprednimi rešitvami za strešna okna VELUX si to lahko zagotovite.

VELUX svetuje:

1. Senčite, ko je sonce najvišje na nebu:

Za najbolj ugodne temperature poleti svetujemo senčenje sredi dneva od 11. do 16. ure, saj je takrat sonce najvišje.

2. Zasenčite okna, ko odidete od doma:

Za ohranjanje normalne temperature, ko nas ni doma, je pomembno, da stanovanje ne ostane neprodušno zaprto in da ga pravilno zasenčimo. Ko opremite svoj dom s pametno tehnologijo, senzorji in daljinsko upravljanimi izdelki VELUX, lahko brezskrbno odidete od doma in se vrnete v prijetno hladen dom.

3. Izberite prava senčila:

Senčila ne rešujejo samo problema s toploto, ampak nam lahko pomagajo tudi s stopnjo zatemnitve, hrupom, boljšo izolacijo, več zasebnosti ali zaščito pred vremenskimi pojav. Naš izbor za vas si oglejte – TUKAJ.

4. Dodaten nasvet: Znebite se mrčesa pri odprtih oknih

Če želimo svež zrak in odprto okno, je veliko možnosti, da v stanovanje zaide kakšen nepovabljen gost. Rešitev za vas se skriva – TUKAJ.

POTREBUJETE ŠE VEČ NASVETOV IN NAVDIHA ZA VAŠO MANSARDO? VABLJENI, DA OBIŠČETE NAŠO MANSARDO


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene