Mercator Spletna trgovina
0

V izbranih poslovalnicah M Tehnika vam nudimo 3D izris vaše nove kopalnice.

Da bo izris lažji in hitrejši iz vaše strani potrebujemo osnovne podatke o prostoru vaše bodoče kopalnice:

  • tloris prostora z vsemi merami (dolžino, širino in višino),
  • lokacijo vrat (smer odpiranja) z njihovo širino in višino, lokacijo oken in njihovo vgradno višino in širino,
  • v primeru mansarde: višina kolenčnega zidu z naklonom strehe, lokacijo in velikost strešnih oken,
  • točne lokacije priklopov za vodo in kanalizacije za sanitarno keramiko (WC, bide, umivalnik, tuš/kad),
  • lokacije električnih stikal in vtičnic,
  • lokacije in dimenzije ogrevalnih teles.

Več izvejte TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene