Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ZEMLJA PLANTELLA Balkonia, 45 l

Plantella Balkonia je visoko kakovostna petkomponentna zemlja za balkonske in sobne rože z dolgo delujočimi hranili. Izboljšuje strukturo in aktivnost tal ter povečuje delež organske in mineralne snovi v tleh in tako zagotavlja idealne pogoje za zdravo rast in razvoj rastlin, bistveno več cvetov. Bogato cvetenje in zdrav razvoj rastlin zagotavlja s petimi komponentami: z najkakovostnejšimi huminskimi šotami rastlinam zagotavlja veliko organskih hranil; z vsemi potrebnimi minerali in hranili deluje takoj, učinek pa je dolgotrajen; z bio rastlinskimi vlakni zadržuje vodo in hranila v področju korenin, da so rastlini najlažje dostopna; z dodatkom guana rastlinam omogoča boljšo rast in razvoj; z aktivatorji cvetenja rastline spodbudi k razvoju več cvetnih nastavkov s tem pa k bujnejšemu cvetenju oziroma olistanosti rastlin. Odlična je za sajenje in presajanje vseh balkonskih, okenskih in sobnih rastlin, potreba po zalivanju rastlin pa je manjša kot običajno.
8,69 € 0,19 €/1l
+ -
V košarico
Namembnost
zemlja za vse vrste balkonskih in sobnih rož
Volumen
45 l
Kontaktni naslov
UNICHEM D.O.O. SINJA GORICA 2, 1360 VRHNIKA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene