Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

POTOPNA ČRPALKA TROTEC TWP 11000 ES

Potopna črpalka za umazano vodo TWP 11000 ES Trotec, vrtna črpalka, ima močan 1100 W elektromotor z visoko zmogljivostjo, ki ne potrebuje vzdrževanja. Primerna je za izčrpavanje, prečrpavanje vode in zalivanje vrta, s pretočno količino največ 20.000 l/uro, globina črpanja do 7 m.
89,99 €
+ -
V košarico
Uporaba
za umazano vodo
Moč
1100 W
Pretok vode
20000 l/h
Globina črpanja
7 m
Višina potiska vode
9 m
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
MEDIA-IMPEKS D.O.O. KICAR 11G, 2250 PTUJ, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene