Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

FOTOAPARAT POLAROID NOW EVERYTHING BOX 2 Black&White

Polaroid NOW 2 polaroidno kamero usmerite in sprožite ter ohranjajte svoje vsakdanje trenutke za vedno. Naš prenovljeni fotoaparat ima posodobljeno sestavo materiala s 40 % reciklirane plastike, posodobljen nabor čipov in popolnoma novo lečo, a isto ikonično obliko. Analogni instant fotoaparat NOW 2 ima samodejno ostrenje, ki vam pomaga ujeti življenje, ko ga živite v tisti ikonični Polaroidni instantni filmski obliki. Omogoča tudi možnost samosprožilca, za skupinsko fotografiranje ter možnost dvojne ekspozicije za kreativne fotografije. Bliskavica pa osvetli scene, kjer ni dovolj naravne svetlobe. Fotoaparat ima vgrajeno polnilno baterijo, ki se polni preko USB C vhoda. Združljiv je s filmom i-Type in filmom tipa 600. Polaroid NOW EVERYTHING BOX 2 vsebuje: 1x Polaroid NOW 2 fotoaparat, 1x USB-C kabel, 1x trak za nošenje okoli vratu, 1x paket i-Type filma s 16 sličicami.
149,99 € 119,99 €
+ -
V košarico
Napajanje
Li-ionska baterija (UN3481)
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
GRAFO D.O.O. LETALIŠKA CESTA 32, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene