Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

SREDSTVO PROTI ŠKODLJIVCEM BIO PLANTELLA STROP STRUNE refill, 2 kos

Vložek (2 kos) za ponovno polnjenje vabe za strune na vrtu. Enostavna za uporabo in neškodljiva za ljudi in toplokrvne živali. Namenjena je učinkoviti mehanski kontroli hroščev pokalic. Strune, ličinke hroščev pokalic, so resen škodljivec vrtnih ali poljskih tal pri vzgoji številnih poljščin in vrtnin, kot so žitarice, krompir, korenje, itd. Njihov hiter cikel večkrat na leto in širok razpon gostiteljev povzroča, da so strune resen problem pri pridelavi rastlin. Z dodano feromonsko vabo jih pritegne v past. Ker so ti hrošči slabi letalci, se iz pasti ne morejo rešiti. Tako se prekine reprodukcijski cikel. Prednosti: brez insekticida, učinkovito privlači hrošče pokalice, dolgotrajni učinek - do 3 mesece, preprosta za uporabo, dovoljena za ekološko rabo.
18,99 € 16,09 €
+ -
V košarico
Namembnost
za zaščito rastlin
Tip pripravka
sredstvo za nego in zaščito rastlin
Kontaktni naslov
UNICHEM D.O.O. SINJA GORICA 2, 1360 VRHNIKA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene