Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

PAMETNA ELEKTRIČNA SAMOKOLNICA KARJOLA 8 Ah, oranžna/bela

Brez fizičnega napora - obvarujte se pred naprezanjem pri delu na vrtu, v sadovnjaku ali vinogradu. Vožnja v hrib in navzdol brez napora je sedaj mogoča s pametno električno samokolnico Karjolo. Enostavna in udobna uporaba – Karjolo odlikuje avtomatsko dodajanje moči motorja in prilagajanje hitrosti ter avtomatsko aktivno zaviranje navzdol. Možno je izbirati med različnimi režimi delovanja. S 500 W motorjem in kratkotrajnim povečanjem moči na 1.500W lahko premagujete tudi 26 % klance. Prihranek časa in energije - visoka kapaciteta učinkovitih litij-ionskih baterij s 384 W h omogoča celodnevno avtonomno delo, polnjenje je le tedensko oz. mesečno. Dolga življenjska doba - zahvaljujoč močni jekleni konstrukciji, varjenemu ogrodju in visoko učinkovitim baterijam z dolgo uporabo, je e-samokolnica izredno vzdržljiva, z dolgo življenjsko dobo. Visoka varnost – vse elektronske komponente so varno zaščitene v ogrodju, zato dež ali pranje z vodo ne povzroča težav. Izvrstno manevriranje- premišljena ergonomska oblika in nizka pozicija baterij dajejo dober balans in visoko fleksibilnost. Možno je izvrstno manevriranje po različnih naklonih in na omejen prostoru. Okolju prijazna - električna samokolnica je brez emisijsko orodje (ni izpušnih plinov), ki deluje tiho, zato je zelo primerna tudi za zaprte prostore oz. naselja. Za starejše in mlajše – Karjola varuje hrbet, zmanjšuje napor in starejšim omogoča nadaljnje samostojno delo na vrtu, sadovnjaku in vinogradu. SLOVENSKI IZDELEK S PATENTOM - pametna električna samokolnica Karjola je inovativen slovenski izdelek, ki je prejel evropski patent. Ostale tehnične karakteristike: Litij –ionske baterije 48 V / 8 Ah, indikator napolnjenosti baterije, čas polnjena do 4 ure, priložen polnilnik baterije, IP54 zaščita, maksimalna hitrost naprej/nazaj 12 km/h / 4 km/h, kovinska posoda, gume z zimskim profilom. Dimenzije (v/š/g) 60 x 65 x 135 cm.
1.799,99 € 1.673,99 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Karjola, edina električna samokolnica s pametnim upravljanjem

Oglejte si video TUKAJ

Tip motorja
brezkrtačni
Delovna prostornina
80 l
Prostornina posode
80 l
Nosilnost
130 kg
Garancijska doba v letih
2 leti, baterija 1 leto
Kontaktni naslov
BLOCKHAPP D.O.O. TRG KOMANDANTA STANETA 6, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene