Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

KERAMIČNE PLOŠČICE RAGNO Stoneway Ardesia 60x60 cm Beige, str RT R5SQ

  • Blagovna znamka: RAGNO
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 98395
S 4 barvami in 2 zaključkoma, naravnim in strukturiranim, je kolekcija gres ploščic Stoneway Ardesia idealna za interpretacijo notranjih in zunanjih lokacij s svežim, naravnim slogom. Za talne in stenske površine.
32,99 €/m2 26,39 €/m2
Nakup v Spletni trgovini ni mogoč
Namen uporabe
za zunanjo in notranjo uporabo
Dimenzije (d/š)
60 x 60 cm
Dimenzija (debelina)
9,5 mm
Barva
bež (Beige)
Drsnost
R11C
Pakiranje v kartonu
1,08
Kontaktni naslov
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene