Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

HLADILNIK HISENSE RF540N4SBF2

Hisense dvovratni hladilnik s predalom RF540N4SBF2 spada v energijski razred E in ima inverterski kompresor. Skupna prostornina znaša 421 litrov, od tega 302 l v hladilnem delu in 178 l v zamrzovalnem delu. V hladilnem delu ima 3 steklene police, 2 predala za zelenjavo FreshZone, 1 navaden predal, 2 posodici za jajca, nosilec za steklenice in 6 navadnih posod v vratih. Zamrzovalni del pa ponuja 2 predala za zamrzovanje, ter 1 klasično posodico za led. Vmesni predal pa lahko poljubno nastavite v hladilni ali zamrzovalni predal. Sistem prezračevanja Multi Air Flow enakomerno porazdeli zrak v hladilniku, kar zagotavlja vzdrževanje optimalne temperature po vsej notranjosti aparata. Živila bodo shranjena v popolnih pogojih, ne glede na katero mesto jih boste postavili. Hladilnik ima tehnologijo Total No frost, ki preprečuje nabiranje ledu in zmrzali, posledično vam notranjosti zamrzovalnika ne bo treba odmrzovat. Pregleden LED zaslon v notranjosti hladilnika omogoča takojšnjoprilagoditev temperaturnih nastavitev, ter vklop/izklop funkcij SuperCool in HolidayMode. V primeru odprtih vrat pa vas bo vgrajeni alarm na to takoj opozoril.
1.029,99 € 906,39 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Izberi hladilnik Hisense, prejmi darilo.

  • V času trajanja akcije med 9. 5. in 15. 9. 2024 kupite izbrani hladilnik Hisense - preverite ponudbo TUKAJ
  • Na spletni strani si.hisense.com izpolnite obrazec za prijavo ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripišite svoje podatke (serijska št. hladilnika, ime, priimek, naslov in telefon za potrebe dostave darila). V kolikor bo prijava v skladu z navedenimi pogoji, boste v roku najkasneje 40 dni na navedeni naslov po pošti BREZPLAČNO prejeli pripadajoče darilo.
  • Upoštevani bodo samo računi, na katerih bo jasno razvidna modelna oznaka, številka računa, datum nakupa, trgovina nakupa in bodo prispeli preko registracije ali po pošti na naslov Gorenje GSI do vključno 30. 9. 2024.
  • Več o promociji in pravilih promocije TUKAJ

Darilo kavni aparat HESCM15DBK pripada modelom RQ760N4IFE, RF728N4SASE, RF815N4SESE1, RQ760N4AFE, RF728N4SAFE, RF749N4SWSE.

Darilo prenosna indukcija HIC2000Y pripada modelom RF540N4SBI2, RF632N4WFE1, RT641N4AFE1, RB470N4SIA, RB440N4AFD, RB390N4BCC, RB645N4BFE.


Hisense hladilniki in zamrzovalniki s podaljšano garancijo 2 + 3 leta

Za uveljavljanje pravice do 5-letne garancije je potrebna registracija hladilnika ali zamrzovalnika, kupljenega med 1. 9. 2022 in 31. 12. 2024 najkasneje v 60 dneh od datuma nakupa na računu. Registracijo opravite preko obrazca na spletni strani https://cc.hisense.com/si/garancija ali s klicem na 03 899 7000.

Razred energijske učinkovitosti
E
Poraba energije / leto
310 kWh
Skupna prostornina
421 l
Skupna prostornina vseh hladilnih prostorov
302 l
Skupna prostornina vseh zamrzovalnih prostorov
178 l
Klimatski razred
SN, N, ST, T
Emisija hrupa
40 dB
Vrsta hladilnika
prostostoječi
Shranjevanje ob izpadu električne energije
24 h
Zmogljivost zamrzovanja
12 kg/24h
Tip hladilnika
dvovratni hladilnik s predalom
Število polic
3
Število predalov
3
Število kompresorjev
1
Dimenzije (v/š/g)
181,7 x 79,4 x 70,6 cm
Barva
črna
Spreminjanje odpiranja vrat levo / desno
ne
Garancijska doba v letih
2
Samodejno odtaljevanje
da
Nosilec steklenic
da
Prozorni predali v zamrzovalniku
ne
Kontaktni naslov
GORENJE GSI, D.O.O. HRVAŠKA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene