Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNA PEČICA GORENJE BPS6747A06BG

Večsistemska pečica Gorenje z obliko HomeMade Plus in veliko prostornino SuperSize, omogoča optimalno kroženje zraka po 77l uporabne prostornine, s tem pa je hrana enakomerno pečena na vseh nivojih. Funkcija StepBake omogoča koračno pečenje in hkrati popoln nadzor pečenja. AutoBake vam omogoča možnost izbire med 22 recepti, kar je popolno za začetnike. Ponaša se s programi FastPreheat za hitro segrevanje, GentleBake počasnim in enakomernim pečenjem, AirFry+, ki omogoča cvrtje na vroč zrak, PerfectGrill pa poskrbi, da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj. Ima poseben program za peko Pizze, ki omogoča nastavitev temperature do 300 °C. Prav tako ima program za peko zamrznjenih živil - FrozenBake. S pomočjo BakeSensor-ja lahko nadzirate temperaturo znotraj jedi, aktivira se alarm, ko je jed pečena. Program ExtraSteam ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, popolno skorjico. Velika steklena površina vrat - MaxView, vam omogoča popoln pregled nadpečenjem brez odpiranja vrat. Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica temeljito očiščena in brez maščobnih madežev.
589,99 € 519,99 €
+ -
V košarico
Neto prostornina pečice
77 l
Gril
da
Garancijska doba v letih
5
Vgradne dimenzije aparata (v/š/g)
59,5 × 59,5 × 56,4 mm
Ventilatorsko pečenje
da
Barva
črna
Vrste pečenja
Konvencionalno, konvencionalno z ventilatorjem, veliko infra grelo, okroglo grelo in ventilator, infra grelo in ventilator, spodnje in okroglo grelo z ventilatorjem, odtaljevanje, FastPreheat, WarmPlate, GentleBake, peka zamrznjenih živil, Pizza, Sabbath način, zgornje in okroglo grelo z ventilatorjem, malo infra in okroglo grelo, TurboBake, LightBake, malo infra in spodnje grelo z ventilatorjem, AirFry+, pogrevanje hrane, veliko infra in spodnje grelo.
Zasteklitev vrat
štirikratna
Upravljanje
mehansko
Energijski razred
A+
Poraba energije na cikel/klasično pečenje
0,97 kWh
Poraba energije na cikel/ventilatorsko pečenje
0,71 kWh
Kontaktni naslov
GORENJE GSI, D.O.O. HRVAŠKA ULICA 4, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene