Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNA PLOŠČA BOSCH PIF645BB5E, Touch Select

Indukcijska kuhalna plošča: tako boste kuhali hitro, varno in čisto pri majhni porabi energije. TouchSelect: Izbira želenega kuhalnega polja in enostavna nastavitev želene stopnje moči. PowerBoost: do 50% več moči za hitrejše segrevanje. ReStart: če kaj prekipi, se kuhalna plošča avtomatsko izklopi in shrani zadnjo izbrano nastavitev. Kuhališče za praženje: z aktiviranjem dodatnega kuhališča dobite večje kuhališče primerno za preženje z večjimi posodami. Časovnik s funkcijo izklopa: izklopi dodeljeno kuhališče po nastavljenem času.
549,99 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Bosch podarja: 5 brezskrbnih let

V obdobju od 1. 4. do 15. 9. 2024 vam ob nakupu vgradnega kuhinjskega aparata, hladilnika ali zamrzovalnika Bosch in registraciji aparata v 30 dneh od nakupa Bosch podari 5-letno garancijo (poleg dveletne garancije proizvajalca še dodatna 3 leta brezplačne garancije).

Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je registracija aparata v roku 30 dni od datuma nakupa na www.bosch-home.si.

Več o promociji ter pogojih promocije na spletni strani https://www.bosch-home.si/novosti-in-promocije in v letaku TUKAJ

Vrsta kuhališča
4 x indukcija
Upravljanje
elektronsko
Varnostni izklop
da
Dimenzije vgradne odprtine (v/š/g)
Min 49 x 56 x 55 Max 50 x 56 x 56 mm
Dimenzije (v/š/g)
55 x 583 x 513 mm
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
BSH HIŠNI APARATI D.O.O. NAZARJE SAVINJSKA CESTA 30, 3331 NAZARJE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene