Mercator Spletna trgovina
0
NAZAJ

SESALNIK ROWENTA RH9890WO X-FORCE 11.6

Baterijski ciklonski sesalnik x-force 11.6 aqua močna sesalna moč. S svojim motorjem DigitalForce zagotavlja največ sesanje do 130 W za celotno globinsko čiščenje.S 7-celicami in 25,2 V močjo baterije zagotavlja visoko in konstantno sesalno moč do 45 minut (pri uporabi sesalnika na položaju Eco). Zasnova prožne cevi sega do 4-krat dlje pod nizko pohištvo, za popolno čiščenje povsod, brez upogibanja. Popolna vidljivost prašnih delcev, zahvaljujoč LED-zaslonuPoložaj Stop & Go omogoča, da se sesalna glava in cev samostojno odklopita. Zahvaljujoč drugi Aqua glavi, s svojo tehnologijo z dvojnim pogonom, očistite vse talne površine.XL posoda za prah, do 0,9L je zasnovana za večje površine in manj praznjenja. Baterijski sesalnik je enostaven za dostop in praznenje, ter enostavno čiščenje. Dve krpici za način Aqua, mini Electro krtača za odstranjevanje dlak in umazanije, nastavek za težko dostopna območja.
399,99 €
+ -
V košarico
Glasnost
82 dB
Napajanje
električno
Moč
130 W
Shranjevanje prahu
v posodo
Kapaciteta posode
0,9 l
Hepa filter
da
Število stopenj regulacije moči
3
Barva
sivo / modra
Vrsta sesalnika
ročni sesalnik
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene