Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

TIPKOVNICA TRUST 24164 Tipkovnica brezžična + miška silent trust

Set brezžične tipkovnice in miške za optimiziran potek dela, tihe tipke in gumbi miške, ki ne motijo družinskih članov ali sodelavcev, tipkovnica polne velikosti z nizkimi tipkami za mehki in udobni hod tipke, hitro in enostavno upravljanje z 13 pisarniškimi in medijskimi funkcijskimi tipkami, oblika tipkovnice, ki ščiti pred razlitimi tekočinami, v paketu je en USB-sprejemnik za povezavo tipkovnice in miške, ki ga je mogoče hraniti v miški.
41,99 €
+ -
V košarico
Priključek
da
Povezava
brezžična
Dodatni gumbi
12 hitrih tipk
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
JANUS TRADE, D.O.O. KOROŠKA CESTA 53C, 4000 KRANJ, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene