Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VRATNO KRILO LESNA Dekor Bordeaux SA OR 850 2000 L

  • Blagovna znamka: LESNA
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 495758
Vrtano krilo z DEKOR papirnato folijo in ostrim robom. Mere so po SIST standardu. Polnilo vratnega krila je kartonsko satje.
76,99 €
Nakup v Spletni trgovini ni mogoč
Garancijska doba v letih
2
Polnilo
kartonsko satje
Smer odpiranja
levo
Material
DEKOR folirana iverna plošča
Dimenzije (š/v)
85x200 cm
Dimenzije (š/v/g)
85x200x4 cm
Kontaktni naslov
LESNA VRATA D.O.O. PRI POSTAJI 7, 2391 PREVALJE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene