Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

KOPALNIŠKI RADIATOR VIGO EHR PRO 800 W beli

Električni sušilniki in grelniki VIGO predstavljajo odlično in varno rešitev za vaš dom, službene prostore ali montažne objekte. Grelniki z različnimi močmi delovanja zagotavljajo rešitev sušenja in gretja kopalnic, kuhinj, prehodov in vseh ostalih prostorov. VIGO EHR PRO grelniki so samostojne enote, popolnoma neodvisne od centralnega ogrevalnega sistema, kar zagotavlja njihovo uporabo v vseh letnih časih.Značilnosti:- SUŠENJE IN OGREVANJE - VIGO EHR PRO so izdelki primarno namenjeni sušenju brisač in vseh ostalih tkanin, s toploto ki jo oddajajo pa predstavljajo tudi učinkovito rešitev ogrevanja prostorov. V primerjavi z ostalimi sušilniki brisač grelnik VIGO EHR PRO posuši vse vrste tekstila ne da bi ga obrabil.- OPTIMALNA POTREBA PO PROSTORU ZA MONTAŽO - Z sušilnikom in grelnikom VIGO boste optimalno izkoristili prostor namenjen obešanju in sušenju brisač ter hkrati ogrevanju prostora. Grelnik omogoča sušenje in ogrevanje s štirimi različnimi stopnjami, pričvrstite pa gaenostavno na steno.- OMOGOČA VEČJO HIGIENO - VIGO sušilniki so varni in primerni za vse vlažne prostore. V vseh letnih časih ostajajo vaše brisače in halje vlažne, kar povzroča nastanek bakterij in glivic – z VIGO sušilnikom pa se tem nadlogam izognete.- ŠTIRI RAVNI DELOVANJA - VIGO sušilniki imajo enostavno krmilno enoto, ki omogoča štiri ravni delovanja - izbira moči predstavlja moč delovanja grelnika in posledično porabo električne energije.- ENOSTAVNA MONTAŽA - Stroški ogrevalnih sistemov so sestavljeni iz stroškov naprav in stroškov montaže. Slednji so pri sušilnikih VIGO nični, saj lahko izdelek VIGO EHR enostavno namestite sami v 20 minutah, z uporabo priloženega namestitvenega kompleta.- PRILAGODLJIV ZAMIK IZKLOPA - VIGO EHR grelniki omogočajo prilagodljiv zamik izklopa ogrevanja za obdobje 1-4 ur.
289,99 €
+ -
V košarico
Garancijska doba v letih
5
Barva
bela
Dimenzije
127,4 x 50 x 8 cm
Priklop
na elektriko
Moč
800 W
Kontaktni naslov
SILENOS D.O.O. KOZJE 138A, 3260 KOZJE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene