Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

RASTLINJAK PALRAM APPLICATION Hybrid

HYBRID – popolna mešanica uporabnosti ter pametne in čiste zasnove. Praktično neuničljiv polikarbonatni premaz zagotavlja uravnotežene pogoje za rast. Streha - dvoslojne polikarbonatne plošče, ki ščitijo pred izpostavljenostjo močnim sončnim žarkom. Stene - popolnoma prosojne polikarbonatne plošče zagotavljajo več kot 90% prepustnosti svetlobe. Plošče blokirajo škodljive UV-žarke in so 100% zaščitene pred UV-svetlobo ter se ne razbarvajo, ne počijo in se ne zdrobijo. Trpežni aluminijasti okvir, odporen proti rjavenju. Vključena osnova iz galvaniziranega jekla, ki doda stabilnost strukture. Sistem preprosto namestite sami – sistem sestavljanja drsnih plošč. Enojna tečajna vrata se lahko sestavijo kot desno ali levo krilo vrat. Priložen je tudi magnetni vratni zaskočnik, ki drži vrata odprta. Vratna kljuka, ki se lahko zaklene (ključavnica ni priložena). Vgrajeni sistem žlebov omogoča učinkovito odvodnjavanje in zbiranje vode. Zasnova, ki je ni treba vzdrževati. Enostavnopremikanje
777,99 €
+ -
V košarico
Dimenzije
247 x 185 x 208 cm
Skupina izdelkov
rastlinjaki
Kontaktni naslov
MS VISCOM D.O.O. TRNOVLJE 38, 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene