Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VEČFUNKCIJSKA NAPRAVA CANON PIXMA G3411 + dodatno črno črnilo

Ta zanesljiva brezžična večnamenska naprava za uporabo doma ali v pisarni prinaša velike prihranke in neprekosljiv izkoristek strani. Z njo lahko stroškovno učinkovito tiskate visokokakovostne dokumente in živahne fotografije, omogoča pa tudi preprosto povezovanje s pametnimi napravami in storitvami v oblaku. Z uporabo intuitivnega zaslona LCD velikosti 3 cm je skeniranje in kopiranje popolnoma enostavno. Funkcije: 3-v-1; tiskanje/optično branje/kopiranje, format in tehnologija A4, brizgalna, ločljivost tiskanja: do 4800 x 1200 dpi, hitrost tiskanja: 8,8 str/min čb, 5 str/min barv, povezava: USB, WIFI, priložena črnila za 6000 čb strani in 7000 barv. strani.
224,99 €
+ -
V košarico
Vrsta naprave
večfunkcijska
Vrsta tiskalnika
brizgalni
Ločjivost
4800 x 1200 dpi
Hitrost barvnega izpisa (strani v minuti)
do 5
Hitrost čb izpisa (strani v minuti)
do 8,8
Kapaciteta podajalnika
100 listov
LCD zaslon
3,05 cm
Čitalnik spominskih kartic
ne
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
AVTERA D.O.O. LITIJSKA CESTA 259, 1261 LJUBLJANA - DOBRUNJE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene