Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

PODOMETNI WC IZPLAKOVALNIK LIV LIV-FIX 9012 (Jog) + aktivirna tipka BISMITE

Liv-Fix suhomontažni element s splakovalnikom 9012 (Jog) za visečo WC školjko, vgradna višina elementa 115 cm. Vgradnja v montažne stene, kot samostojni element za predstensko instalacijo v suhi montaži, za predstensko kotno inštalacijo ter za univerzalno masivno vzidavo s stensko inštalacijo. Volumen splakovalnika 9 litrov, z armaturo za dvokoličinsko splakovanje – 6 ali 9/3 ali 4,5 litre. Element je sestavljen iz montažnega nosilnega okvirja površinsko zaščitenega s prašnim lakiranjem v modri barvi, 2 po višini nastavljivih pocinkanih opornih nog (razpon 0 do 240 mm), 2 po globini nastavljivih pocinkanih nosilcev za predstensko montažo (razpon 150 do 220 mm), priključnih delov za pritrditev WC školjke z osno razdaljo 180 ali 230 mm, ostalih delov potrebnih za pritrditev in priključitev.
179,99 €
+ -
V košarico
Vrsta izplakovalnika
podometni
Montaža
kotna vgradnja
Volumen splakovalnika
7,5 l
Tehnika izplakovanja
dvokoličinska
Kontaktni naslov
FLUIDMASTER D.O.O. INDUSTRIJSKA CESTA 2, 6230 POSTOJNA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene