Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

GNOJILO PLANTELLA za vse vrste trav, 5 kg

Blagovna znamka: PLANTELLA
Šifra izdelka: 851898
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Plantella specialno gnojilo za vse vrste trave in travniških rastlin je mineralno gnojilo v obliki granul, ki postopoma sproščajo hranila ter omogočajo preprosto in hitro vsrkavanje gnojila skozi korenine. Vsebuje uravnoteženo razmerje hranilnih snovi za pravilno prehrano okrasnih in športnih trat, ki zagotavlja, da ostane trava gosta, enakomerno zelena in primerna za hojo. Visoka vsebnost dušika v različnih oblikah zagotavlja takojšnje in dolgotrajno delovanje gnojila, njegova uporaba je preprosta, poraba pa majhna.
21,99 EUR 4,39 EUR/1kg
DODAJ V
Namembnost
za travo
Teža
5 kg
Tip pripravka
gnojilo

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene